Eszterházy Károly Egyetem Gyakorló Általános,
Közép-, Alapfokú Művészeti Iskola és Pedagógiai Intézet
Jókedv, móka, kacagás
A Barkóczy utcában kezdték a télűzést a gyakorlósok

Eljött végre a sokak által várt farsangi időszak, melynek egyik legkedveltebb eleme a farsangi mulatság. A gyerekek – szüleik hathatós segítségével - lelkesen készítik jelmezeiket bővítgetik koreográfiáikat, hogy aztán a nagy napon, mindenki arcára mosolyt csaljanak, mely aztán már el sem tűnik!

Természetesen az alsó tagozatosok kezdték a karnevált és egy jó kis cowboy tánccal melegítették be a porondot a 3. osztályosok. Az elsősök a kis kedvencek titkos életébe engedtek cuki betekintést, majd hirtelen a messzi szavannák világába csöppentünk, ahol a 2. d-s zebrák patakopogásától volt hangos a parkett. A 2.e –sek pedig azt mutatták be, milyen is a magyar virtus! Az asszonykórust jól kiegészítette a lányokra mindig odafigyelő Hoór Kevin, no meg a tornaterem ördöge, Vince bácsi!

A 4. e-sek a sportszerű focisták és a nekik szurkoló pom-pom lányok életét jelenítették meg, a sort pedig a Várhelyi Gábor énekes produkciójával kiegészült 4. d osztályos rohamosztagosok zárták, akik megmutatták, hogy nem harcolni kell a csillagoknak, hanem énekelni!
Természetesen jutott idő táncra, szórakozásra és mókára is a farsangi forgatagban.
A felsősök is igen fantáziadús műsorszámokkal rukkoltak elő.

A 5. d osztály kacsatánca készítette elő a rekeszizmokat a 6. osztályosok paródiáira: a d-sek az Exatlont, az e-sek pedig a vízi olimpia versenyzőit jelenítették meg a maguk vicces módján! Innentől pedig egy hatalmas buliba csöppenhettünk, melyben számos táncstílust felvonultattak a felsőbb évesek. A produkciók sorát egy igazi lakodalmi mulatozás és a 8. E zárta, a farsangi bál pedig a jól megérdemelt közös diszkóval ért véget.

További fotók ITT!