Eszterházy Károly Egyetem Gyakorló Általános,
Közép-, Alapfokú Művészeti Iskola és Pedagógiai Intézet
A jótékonysági bálig hátra van még :-): 1 nap
A tűz csiholója, a tehetség kibontakoztatója
Elismerés Villangó Pálné tanárnőnek

Mi is lehetne nagyobb ajándék, mint diákjaink és pedagógusaink sikereiről beszámolni?
Az Egri  Pedagógiai Oktatási Központ pedagógus nap alkalmából ünnepélyes díjátadót rendezett nemrégiben a megyeházán. A rendezvényen több alkalommal hangzott el a Gyakorlóiskola neve, ami nagy büszkeség!
Az elmúlt tanévben elért eredmények, verseny szereplések alapján ismét intézményünk Alapfokú Művészeti Iskolája érdemelte ki a legjobb AMI-nak járó vándorserleget!
A rendezvényen elismerték a tanulmányi versenyek győzteseit és felkészítő tanárait is.
Iskolánk pedagógusa, Villangó Pálné kapta az év tehetséggondozó általános iskolai pedagógusa elismerést, melyet Dr. Seszták Attila főigazgató adott át a tanárnőnek. Jutka néni tanulói - munkájának és lelkiismeretes felkészítésének köszönhetően - sorra nyerik a német nyelvi versenyeket és tesznek sikeres nyelvvizsgát alap és középszinten egyaránt! Szívből gratulálunk!

Szerencsére a gyakorlós diákoknak is sokszor szólt a taps! 18 tanulónk, illetve AMI-s növendékünk ért el olyan eredményt megyei és országos, egyéni és csapatversenyeken, mely példaértékű az iskola- és a kortársak számára egyaránt!
A díjazottak a következők:
Hanyecz Áron, Kaszás Gergő, Lukács Botond, Koncz Regina, Kocsik Eszter, Marcalek Mercédesz, Bíró Lili, Ivádi Odett, Kovács Léna, Madarasi Evelin, Maruzs Nikolett, Maruzs Petra, Molnár Petra, Moulinier Esther, Oláh Kinga, Sulyok Anna, Surányi Zsófia.
A felkészítők akik, ezekhez a fantasztikus eredményekhez segítették fiataljainkat:
Dr. Forgóné Stupek Ilona, Garbaczné Olasz Andrea, Villangó Pálné, Fejes Adrienn, Gulyik Judit.
Nekik is szívből gratulálunk, lelkiismeretes munkájuk, tehetséggondozó tevékenységükért!
Csak így tovább Gyakorló!