Eszterházy Károly Egyetem Gyakorló Általános,
Közép-, Alapfokú Művészeti Iskola és Pedagógiai Intézet
AMI
Digitális munkarend

Tisztelt Szülők!

 

Szeretném Önöket tájékoztatni az Alapfokú Művészeti Iskola új digitális tanítási rendre való átállásáról.

Az Alapfokú Művészeti Iskolában jelenleg 457 tanuló vesz részt képzéseken. Három művészeti ágban, zene-képző- tánc. Kollégáim lelkiismeretesen és szakmai hozzáértéssel alakítják át az évből még hátralévő tananyagokat digitálisan megoszthatóvá és elsajátíthatóvá minden tanuló számára. Az ország minden Alapfokú Művészeti Iskolája, köztük a zeneiskolák is átálltak a digitális tananyagok megosztására.
Legfontosabb feladatunk, most a működő online kapcsolatok felvétele, melyben kérem a segítségüket. A kialakult helyzet mindannyiunk számára új, ezért kérem a bizalmukat és türelmüket is. A tanévből már hét hónap eltelt, mely alatt hetente 4 órában a gyerekek sok-sok energiát befektetve, élményekkel gazdagodva elmélyülhettek a zene, a tánc és a képzőművészet világában.
Fontos célnak tartom, hogy a gyerekeknek ne csak érvényes félévi, hanem érvényes év végi bizonyítványuk is legyen, így biztosítva a jövő évi képzéseket is.

Mindannyian tudjuk, a művészeteknek ereje van, mely erő nagy segítség lehet válságos időszakokban. Kérem, adják meg a lehetőséget a gyerekeknek, hogy tanulmányaikat befejezhessék az Alapfokú Művészeti Iskolában is.

Köszönöm az eddigi támogatásukat, vigyázzanak egymásra!


Tisztelettel:
Válóczi Krisztina igh.