Eszterházy Károly Egyetem Gyakorló Általános,
Közép-, Alapfokú Művészeti Iskola és Pedagógiai Intézet
Az első megmérettetésen túl
Gólyatábor 2016

Marciék két hatalmas hangszórón szóló MC Hawer klasszikusával, a Gólya-gólya hosszúlábú gólya című számmal vártak bennünket. Ezek után ismertették a programot. Minden osztálynak készítenie kellett egy szöveget, egy zászlót, meg kellett tanulnia Toto Cutugno- L'italiano zenéjét, amit szerintem egy életre elegendő mennyiségben hallgattuk meg.

 

Párkányi István bácsi beszélt nekünk az IKSZ-ről, Ézsiás Attila tanár úr egy kis tréninget tartott nekünk, majd eltöltöttünk egy órát a 12. a-val, ahol azt is megtudhattuk egy vicces játék keretében, hogy mit vajon mit fogunk majd mondani a nászéjszakánk alkalmával.

 

 

 

Játszottunk szobrosat, volt kötélhúzás és palackmentés a tóból. Az esti vetélkedőket diszkó zárta, ahol nagyon jól éreztük magunkat. Másnap hajnalban 3 órakor felkeltettek minket, aminek senki sem örült.

 Reggel tornásztunk, majd Gólya Tamás tanár úrral felsétáltunk egy várhoz. A túra után egy kis frissítő gyanánt vízibombával dobáltak minket. Az eredményhirdetésnél kiderült, hogy a harmadik helyen az A-sok, második helyen a B-sek, első helyen pedig mi, a C-sek végeztünk.