Eszterházy Károly Egyetem Gyakorló Általános,
Közép-, Alapfokú Művészeti Iskola és Pedagógiai Intézet
Biztonságot, tudást, jó hangulatot
Ezt kínálja az EKE Gyakorló

Amikor egy szülő iskolát választ a gyermekének, a címben említett tényezőket egészen biztosan előtérbe fogja helyezni, mint lényeges, intézményi jellemvonást. Az Eszterházy Károly Egyetem Gyakorlóiskolája igyekszik minden kritériumnak megfelelni és a lehető legmagasabb színvonalon, a lehető legnagyobb odafigyeléssel oktatni, nevelni a jövő generációját.

Január 25-én, a Barkóczy utcai épületben megtartott Hívogat az Eszterházy című rendezvényen ízelítőt kaphattak kicsik és nagyok abból a sokszínű kínálatból, melyet nyújtani tudunk. A tornaterem megtelt izgatott óvodásokkal és szüleikkel, akiket ezúttal is intézményvezető asszony üdvözölt.

Ezt követően egy igazi kulturális kalandozás vette kezdetét, hiszen modern- és néptáncot, hangszeres zenét és körjátékokat is élvezhettek a résztvevők. A legkisebbek ezután a tanító néniket követve megismerkedhettek az interaktív tábla játékos használatával, farsangi maszkot készítettek a kézműves kuckóban, fejleszthették, vagy megalapozhatták angol nyelvi tudásukat és elmerülhettek a természettudományos játszóház nyújtotta csodákban egyaránt.

Mindeközben a szülők értékes előadások keretében tudtak meg mindent iskolánkról.

Remélhetőleg a sok csillogó szemű leendő elsős nemsokára iskolánk közösségét gyarapítja majd.