Eszterházy Károly Egyetem Gyakorló Általános,
Közép-, Alapfokú Művészeti Iskola és Pedagógiai Intézet
Diákigazgató választás_2018
11.A

Sziasztok, Köböl Márk vagyok!


Bemutatom magamat és az osztályomat, a 11. A osztályt, akikkel együtt fergeteges diáknapot szervezünk nektek. Természetesen azt szeretnénk elérni, hogy ti nagyon jól érezzétek magatokat, hiszen a programok értetek vannak.

Egy kicsit magamról:
1998.04.24-én láttam meg a napvilágot, 19 évvel ezelőtt. Kiskorom óta focizok, így a focizás a hobbimmá és mára már a szenvedélyemmé vált. Szabadidőmet főként a barátaimmal töltöm. Sosem voltam az a fajta fiú, aki sokat tanul, de mióta az Eszterházy Gyakorlóba járok, egyre több könyv akad a kezembe.

És akkor most egy kicsit az osztályomról:
Ahogy azt már említettem, sok szabadidőmet a barátaimmal töltöm, de őszintén nem bánom, ha az iskolában kell lennem, mert tudom, hogy milyen fantasztikus osztály áll mellettem.
Humoros, rendkívül összetartó csapat vagyunk, én pedig nagyon büszke vagyok erre.
Szeretem bennük, hogy bármi baj van, ott vagyunk egymásnak, de tudunk együtt örülni is.
Kívánom, hogy nektek, diáktársaimnak minimum olyan fantasztikus éveitek legyenek az osztályotokkal, amilyenek nekem is megadattak.
A sok együtt töltött idő emlékezetessé tette az éveket, és most, a 11. A osztály jelöltjeként, büszkén képviselem az osztályomat.

A témánk pedig nem más, mint a jól ismert Wall Street farkasai. Betekintést nyerhettek abba, hogy mi is van akkor, ha egy jól menő vállalat csődöt mond. Rengeteg izgalmon fogunk keresztülmenni, és mindent megteszünk azért, hogy a cég ismét visszakerüljön méltó helyére.
Mit is jelent ez valójában? Az nemsokára kiderül.
Kövessétek oldalunkat, hogy első kézből értesüljetek a további információkról.