Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Gyakorló Általános Iskola,
Gimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Technikum
Egy „ütős sport" a Bartók téren: újra hódít a tenisz
-

 

A Jövő a Gyermekeké Alapítvány jelen tanévben is lehetőséget biztosít a labdajátékok iránt elkötelezett gyermekeknek a tenisztudásuk elmélyítésére, vagy épp annak megszerzésére. A tavalyi évhez képest majdnem a duplájára emelkedett a kezdő csoportba jelentkezők létszáma.

A mini tenisz foglalkozások csütörtökönként 15-16 óra között zajlanak a tornatermekben. Kálovics Ferenc testnevelő – teniszoktató elmondása szerint a szivacs, puhított vagy kis nyomású labdákkal és a kis méretű pályák vagy falak segítségével játékos, élményszerű formában ismerkednek meg a gyerekek a teniszmozgások alapjaival, miközben fejlődik koordinációs képességük és labdaügyességük.

A decemberben befejeződő első kezdő turnus folytatásaként január 9-i héten indul a második 10 órás tanfolyam, az eddigi 15.000 forintos részvételi díjjal. Bízunk benne, hogy eddigi tanítványaink mindannyian folytatni fogják középhaladó tudásszinten is a tenisztanulást, illetve, akinek van némi előzetes tudása tenisz tekintetében, csatlakozhat januártól a csoporthoz!

 

Fejlesztési projektek