Eszterházy Károly Egyetem Gyakorló Általános,
Közép-, Alapfokú Művészeti Iskola és Pedagógiai Intézet
Elbúcsúztak a 8.d-sek
Ballagás és tanévzáró ünnepség a Barkóczy utcán

Június 22-én az utolsó 8. osztály is elbúcsúzott a Gyakorlóiskolától! A 8.d-seknek a dal volt az erősségük, hangjuk, műsoraik tették igazán színessé az iskolai rendezvényeket. A végzősök az Eszterházy szobor megkoszorúzását követően osztálytermükben vettek részt az utolsó osztályfőnöki órán, ahol Márné Tóth Judit tanárnő személyes hangvétellel értékelte az együtt eltöltött éveket. A végzősöket már várta az épület közössége a tornateremben, ahol a nyolcadikosok az iskolától, az alsóbb évfolyamosok pedig a tanévtől vettek búcsút.
A rendezvényen több elismerést is átadott az iskola vezetése.
Az Eszterházy Károly Egyetem Gyakorlóiskolájáért Emlékérem arany fokozatát Koncsos Emese, 8. d osztályos tanulónk érdemelte ki, aki a 8 év során kimagasló tanulmányi eredményeket ért el. Szorgalmával és magatartásával példát mutatott társainak. Művészeti tevékenységével pedig erősítette iskolánk jó hírnevét.
A Művészeti Neveléséért és Tevékenységért Alapítvány" a Gyakorlóiskolában tanuló és kiemelkedő művészeti tevékenységet folytató diákokat minden évben alapítványi díjban részesíti. Tóth-Várady Tamás ének-zene kategóriában a III. díjat nyerte el. A 6.de osztály tanulója, szorgalmasan részt vesz az osztály közösségi életében. Tanulmányait kitűnő eredménnyel végzi a felső tagozaton. Az Alapfokú Művészeti Iskola színjáték tanszakának növendékeként a Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Fesztivál megyei fordulóján ezüst minősítést szerzett, valamint több városi rendezvényen is részt vett. Tamás a színjátszás és a tanulás mellett komoly eredményeket ér el a zeneművészet területén is.
Az Egri Pedagógiai Oktatási Központ díjazta az országos és megyei tanulmányi és tehetséggondozó versenyeken sikeresen szereplő tanulókat és pedagógusokat. A Tehetséggondozásban végzett kiemelkedő pedagógiai munkájáért oklevelet vehetett át Vinczéné Sós Tünde igazgatóhelyettes asszony, valamint ezt az elismerést érdemelte ki Albert Anikó könyvtárostanár is.
A Környezetismereti verseny 4-5. évfolyamosoknak elnevezésű csapatverseny megyei fordulóján 3. helyezést ért el Bene Liliána, Patkós Levente és Varga Ildikó, a Bod Péter Országos Könyvtárhasználati verseny megyei fordulóján 3. helyezést ért el Csiki Antónia és Horváth Gábor, akiket szintén díjaztak.
Több éven át tartó közösségi munkáért az alábbi tanulók vehettek át jutalmat és oklevelet:
Balog Stella, Briz Csenge, Bodnár Aliz, Major Kristóf tanulók.
A 8.d osztályban végzett közösségi munkáért oklevelet kap Barta Barbara, Bíró Virág, Kopasz Noémi, Lakatos Petra.
Természetesen a kitűnő eredményt elért diákjaink iskolatársaik, szüleik előtt vehették át oklevelüket. Alsó tagozat:
Csathó Borbála, Hajyahia Mohamed, Keszler Lili, Lakatos Ágnes Lívia, Melegh Máté, Murányi Vivien, Rostás Kamilla, Vaszilkó Vera, Lakó Tímea, Takács Inez Hanna, Telek Kiara, Valcsák Jázmin, Farkas Bálint, Havasi Hanna, Horváth Levente, Horuczi-Baráth Anna, Majoros Bálint, Németh Csombor, Patkós Botond, Szabados Gréta, Szalóki Roland, Horuczi Liza Krisztina, Forgács Bálint Gábor, Komáromi Sára, Sütő Csenge, Seres Noé Levente, Szűcs Vencel Ferenc , Farkas István, Kiss Bende, Márföldi Márton, Párkányi Domonkos, Patkós Levente, Varga Ildikó, Bakura Anna Laura, Bene Liliána, Komáromi Anna, Punyi Noémi
Felső tagozat
Lóczi Virág, Sipos Merse, Zöld Regina, Zöld Villő, Farkas Áron Tamás, Hornyák Kristóf, Tóth Emma Ilona, Török Jonatán, Berecz Kamilla, Kräber Helga Daniella, Lipkovics Viktória, Koncsos Emese.

További fotók ITT!
A Barkóczy utcai épület versenyeredményei INNEN, sporteredményi pedig INNEN tölthetők le!