Eszterházy Károly Egyetem Gyakorló Általános,
Közép-, Alapfokú Művészeti Iskola és Pedagógiai Intézet
Élménysuli
Régi hagyományokkal, új módszerekkel indul ez a tanév

111 kis elsőssel, 95 gimnazista gólyával és 19 kisgimnazistával gyarapodott az eszterházy-s közösség a 2018-2019-es tanévben. Az idei is különleges lesz, hiszen egy újszerű, de a régi hagyományokat is tiszteletben tartó módszer segítségével az ismeretátadás élményszerű tanuláshoz vezet- mondta el köszöntőjében Dr. Pajtókné Dr. Tari Ilona rektorhelyettes asszony iskolánk tanévnyitóján. A Komplex Alapprogramban a tanulói sokszínűség értékként jelenik meg, melyre lehetőségként tekintünk, hiszen minden tanuló kiváló valamiben. Ezt a tehetséget kell megtalálni és tökéletesíteni- hangzott el a tanévnyitón.
A versekkel, dalokkal tűzdelt rendezvényen boldogan és büszkén vonultak be színes sapkáikban a legkisebbek, akik arcán az a várakozásteli izgatottság látszott. A gimnazisták – a gólyatábor élményeivel telve- már ismerősként, egy formálódó osztályközösségként vettek részt az ünnepségen.
Légrádiné Kőházi Tímea igazgató asszony iskolánk minden korosztályát arra biztatta, hogy éljenek az intézmény által biztosított számtalan lehetőséggel, bővítsék tudásukat és a pedagógusok segítségével valósítsák meg álmaikat.
A gimnazistákat Pásztor Zsófia, 12.-es, végzős diákunk vezette végig szóban a középiskolai léttel járó feladtok, örömök és kihívások sorában, míg a Kovács Ádám tanár úr által felkészített énekes csapat igazi fesztiválhangulattal koronázta meg a műsort.
A tanév 2019. június 14-én ér véget, melyhez sok sikert kívánunk diákjainknak és pedagógusainknak egyaránt!

A rendezvényen készült további fotók ITT tekinthetők meg!

 

2018.09.03.