Eszterházy Károly Egyetem Gyakorló Általános,
Közép-, Alapfokú Művészeti Iskola és Pedagógiai Intézet
A nyári szünetig hátra van még :-): 14 nap
Félelem és rettegés a gyakorlóban
Halloween-i borzalom járta át a falakat

Kicsik és nagyok, szülők és pedagógusok egyaránt részt vettek az intézmény mindkét épületében zajló Halloween-i „őrületben". A várva-várt őszi szünetet megelőzően a folyosókat elborították a szebbnél-szebb tök- remekművek, a termeket befedte a pókháló és az sem volt ritka, hogy csontvázakkal futott össze az ember.

Voltak, akik egy családi klubdélután keretében faragták az osztályban a töklámpásokat. A Bartók téren az idegen nyelvi munkaközösség egy izgalmas vetélkedőt szervezett az érdeklődő gyerekeknek, akik a játék kedvéért olykor mulatságos, olykor félelmetes jelmezt is öltöttek. A feladatok közül nem maradhatott ki az alma halászat, viszont az édességekért is meg kellett küzdeniük: vagy szívószállal kellett szétválogatni a cukorkákat, vagy kéz használata nélkül kellett megenni a kekszet.

A Barkóczy utcai gyerekek sem maradtak ki a rémületből....a tornaterem megtelt zombikkal, Jokerekkel, szörnyekkel és tökéletesre maszkírozott sebhelyes rémekkel.

A jelmezversenyt és az osztályok közötti vetélkedőt követően a termekben jósda, szabadulószoba és válogatott finomságokat kínáló büfé is várta!
Rémségesen jó buli volt!

További fotók iskolánk facebook oldalán!