Eszterházy Károly Egyetem Gyakorló Általános,
Közép-, Alapfokú Művészeti Iskola és Pedagógiai Intézet
Felkerültek a díszes gombok
Búcsúznak a végzős gimisek

Iskolánk hagyományaihoz méltón, ünnepélyes keretek között kerültek fel a díszgombok a végzős gimnazistáink ruhájára és öltönyére. Ifjaink számára lassan lezárul az intézményben töltött 4,6, 12 év, így volt bőven élménykkupac, melyekből a legszebbeket kiválogatva emlékeztek a szép pillanatokra.
A 12. C-sek egy igazán látványos, attraktív produkcióval, árnyjátékkal idézték fel a múltat és vetítették elő a jövőt. Az összeszokott csapat igazán hálás egykori és jelenlegi osztályfőnökének, hiszen mind Szűcsné Hütter Esztertől, mind pedig Tóth Hedvig tanárnőtől egy-egy dallal búcsúztak.
A 12.B osztály utolsó táncként a Dirty Dancing ikonikus betétdalára adtak elő egy produkciót , majd fotók segítségével idézték fel összekovácsolódásuk legfontosabb momentumait. Szeretetüket a legjobb osztályfőnöknek járó pólóval fejezték ki, melyet Gomány Melinda tanárnő büszkén viselt az este folyamán.
A 12. A-sok „mondvacsinált kórusa" egy Rúzsa Magdi dallal kezdett, majd egy szívet melengető néptáncot láthatott a közönség. Bíróné Uri Márta osztályfőnök és Sósné Cseplye Magdolna helyettes szemébe is könnyeket csaltak a fiatalok, hiszen egy meglepetés műsorszámmal és tömérdek rózsával köszönték meg az elmúlt évek fáradtságos munkáját.

 

 

 

A végzős diákok ragyogó arccal fogadták az együvé tartozást szimbolizáló gombokat, melyek azt jelzik, hogy eszterházys diákként kaptak muníciót a rájuk váró kihívások leküzdéséhez. Pohárköszöntőjében Légrádiné Kőházi Tímea megköszönte a szülők támogatását és egyben kitartást kívánt nekik az érettségi izgalmakkal teli időszakához. A diákokat pedig arra biztatta, hogy a megszerzett biztos tudás birtokában találják meg a számításukat az életen és legyenek boldogok!
A fiatalok apró ajándékokkal köszönték meg a pedagógusok áldozatos munkáját, majd a finom vacsorát követően fergeteges hangulatban, tánccal telt az est további része!
Sok sikert az érettségihez!