Eszterházy Károly Egyetem Gyakorló Általános,
Közép-, Alapfokú Művészeti Iskola és Pedagógiai Intézet
Gólyaavató
A szervezők szemével

November 6-án megkezdődött iskolánkban a 3 napig tartó gólyahét. A 12. évfolyam és tanáraik szervezésében különböző feladatok vártak a gólyákra minden reggel és nagyszünetben.

A csinos otthonkák, a melegítők és a krumplihálók mellett az úszósapkák is felbukkantak. Az első nap a kilencedik osztályosokat cellux várta a kapualjban , hogy lábukat összekötve induljon reggelük. Szerdán egy kis finomsággal, nutellás citrommal várták a végzősök a gólyákat, míg csütörtök reggel kukászsákban való ugrálás volt a feladatuk. A nagyszünetekben a sportfeladatoké volt a főszerep. A gólyabálon mind a három osztály színvonalas műsort adott elő. Kreatívnál kreatívabb ötleteket láthattunk. A rögtönzött divatbemutatón a pizsamától kezdve a férfi modellekig előfordult minden. A vetélkedőre a tizenkettedikesek vidám feladatokkal készültek. Ezek között volt például pudingevés, banán átadása lábbal és karaoke.
Ezúton szeretnénk mind a három kilencedikes osztálynak köszönetet mondani, hogy ilyen aktívan részt vettek a feladatokban és a remek műsorért ,amivel előálltak.

 

A végzősök nevében: Nagy Klementina