Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Gyakorló Általános Iskola,
Gimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Technikum
Gólyatábori élménybeszámoló egy gólya tollából
-

 

A gólyatábor rengeteg szép emléket hagyott maga után a lelkünkben. Nemcsak az új osztálytársakkal való megismerkedés, hanem a szuper segítők, szervezők által tervezett programok is mind hozzájárultak ahhoz, hogy jó hangulatú, vicces, vidám, felejthetetlen gólyatáborban volt részünk. A felsőbb évesek közvetlensége sokat segített a kezdeti félelmek feloldásában.

A programok nem csupán csapatépítés szempontjából voltak hatásosak, de olyan dolgokat is kipróbálhattunk, amiben eddig nem volt részünk. A feladatok közben egyre jobban megismertük egymást az osztálytársaimmal és a sok idegen gyerekből osztály kovácsolódott. A feladatok közben jókat lehetett nevetni, és nem unatkoztunk egy pillanatra sem, hiszen a szervezők minden percben igyekeztek a kedvünkben járni. Minden napnak, feladatnak megvolt a maga varázsa, és ha most visszagondolok a hajnali ébresztőre, a sokszor csuromvizes ruháimra, a kenuzásra, csónakázásra, tábortáncra, a csapatindulókra, a strandolásra, a gólyaesküre, akkor tudom, hogy ezek az élmények megalapozzák a középiskolás éveimet, s egy új kaland veszi kezdetét.

A táborban szerzett tapasztalatok segítenek abban, hogy jobban megismerjem önmagamat és társaimat. A gólyatábor olyan élményeket nyújtott számomra, amelyekre visszagondolva nagy mosoly ül ki az arcomra.

 

Snétberger Cintia 9.A

 

Az alábbi linken találhatók a gólyatáborban készült képek: 

https://drive.google.com/drive/folders/1yBDjWr0tZjhKQ_QEGcBjt3ZgsMmT1PjQ

 

Fejlesztési projektek