Eszterházy Károly Egyetem Gyakorló Általános,
Közép-, Alapfokú Művészeti Iskola és Pedagógiai Intézet
A vakációig hátra van még :-): 22 nap
Hellyel kínálunk
Általános iskolások vizuális versenye

Tizenkettedik alkalommal jöttek el a vizuális művészetekre fogékony gyerekek az iskolánk által meghirdetett versenyre, ahol 3 korcsoportban mutathatták meg tehetségüket.
A megjelenteket Válóczi Krisztina igazgatóhelyettes köszöntötte, ajánlva nekik iskolánk magas színvonalú művészeti képzéseit. Igric Eszter, a rendezvény megálmodója és a program évek óta lelkes szervezője arra biztatta a gyerekeket, hogy ne versenyként éljék meg a délutánt, hanem élvezzék az alkotás örömét és engedjék szárnyalni a fantáziájukat.
Az alsó tagozatosok egy illusztráció sorozatot készítettek, az 5-6. valamint a 7-8. osztályosok is egy –egy képregényt jelenítettek meg, Giorgo de Chirico, valamint Gerard Trignac alkotásainak helyszíneit beleépítve munkáikba. A legnagyobbaknak egy közös animáció elkészítésére volt lehetőségük, amelyben szakképzős diákjaink nyújtottak technikai segítséget.
Az alkotásokat szakértő zsűri értékeli, majd egy tárlat is nyílik a legszebb munkákból február 21-én 15 órakor a Forrás Gyermek és Ifjúsági Ház emeleti kiállító terében.