Eszterházy Károly Egyetem Gyakorló Általános,
Közép-, Alapfokú Művészeti Iskola és Pedagógiai Intézet
Kiemelkedő eredménnyel zárult az idei tanév
Jól végzett munka után, kellemes a pihenés

Minden tagozaton különböző időpontokban kapták meg bizonyítványaikat iskolánk tanulói. A tanévzáró ünnepségek igazi örömünnepé varázsolódtak a sok szép tanulmányi és sporteredménytől, melyet diákjaink értek el az elmúlt a tanév során.
Csontosné Bodnár Gyöngyi alsó tagozatért felelős igazgatóhelyettes asszony amellett, hogy megénekeltette a lelkes kis alsósokat, minden évfolyamnak, a szülőknek és a pedagógusoknak is megköszönte a lelkes munkát, az iskolai és azon kívüli programokon való aktív részvételt! Jövőre egy új szellemiségben zajlanak majd a foglalkozások, hiszen intézményünk is csatlakozik az Élménysuli elnevezésű programhoz, melynek célja, hogy a diákok egymást segítve, közös élményeken keresztül jussanak el az ismeretszerzésig.
A modern- és néptáncosok előadása, a vidám versek és a Császi Csaba tanár úr vezetésével létrejött, a rendezvényen debütált kis zeni együttes hozzájárult a valóban féktelen szünidei hangulat kialakulásához.
A rendezvényen elismerő oklevelet vehettek át azon tanulóink, akik kiváló teljesítményükkel hozzájárultak iskolánk jó hírnevének megőrzéséhez:
Győrváry Ádám 4.c, Beretka Ákos 4.c, Egyed Dániel 4.c, Héjja Gergely 4.c, Nagy Flóra Villő 4.c, Hajas János Domonkos 4.c, Hanyecz Áron Sebestyén 4.b, Kocsis Marcell 4.b, Verba Béla 4.b, Lukács Botond 4.b, Kaszás Gergő 4.b, Bánhidy Márk Pál 4.b, Tóth-Szük Csenge 4.b, Gáspár Bence 4.b, Jánosi Zengő 4.b, Peterecz Tamás 4.b, Papp Szofi 4.a, Koós Dániel 4.a, Kovács Zsombor 4.a
A felső tagozatosok esetében is szerencsére csak a novella felidézése kapcsán volt szükség arra, hogy valaki magyarázza a bizonyítványát, mert bizony itt is nagyon szép eredmények születtek. Gyakorlósnak lenni továbbra is rangot jelent, hiszen diákjaink egy részének még arra is volt kapacitása, hogy a napi feladatok és a megmérettetéseken való szereplés mellett középfokú nyelvvizsgát is szereztek - mondta el büszkén Szűcsné Hütter Eszter igazgatóhelyettes asszony, aki bejelentette: az idei tanévtől új hagyományként a felső tagozatosok között kihirdetik az évfolyamelsők nevét.
Elsőként Király Zsófia 5.a, , Susán Henrik 6.a, Rácz Hajnalka 7.b érdemelték ki ezt az igen dicséretes elismerést.
Külön elismerésben részesült Gyönki Dominik 6.c., aki egy nemzetközi programozó versenyen, 8. osztályosok között ért el kiemelkedő, 15. helyezést, valamint díjazták Koczka Bendegúz 7.c osztályos tanulót, aki a papírgyűjtésen több tonna papírhulladékkal járult hozzá az akció sikeréhez.
Természetesen számos országosan és nemzetközileg is kiemelkedő versenyeredménnyel büszkélkedhet a felső tagozat is, büszkék vagyunk diákjaink szorgalmára és kollégáink kitartó tehetséggondozó munkájára egyaránt.
Az országos versenyeken 1-6 helyezést elért tanulóink a következők:
Kalotai Panna, Murányi Lili, Murányi Réka, Rácz Hajnalka7.b., Erdélyi Botond7.c,Sütő Áron5.b., Gyönki Dominik Botond 6.c., Fejes Hanna, Fiser Boldizsár Zoltán, Molnár Mátyás József 6.a,5.b. Susán Henrik, Duró Zsombor, Koncz Regina Ivett, 6.a,5.b.Kocsik Eszter 7.b, Majoros Rózsa 7.a., Diller Denis 7.b., Koós Márton 6.c Szabó Balázs, Tóth Ádám, Tari Bendegúz, Vincze Tamás, Hagymási Kende, Kovács Máté, Fülep Erik, Janik Dániel 5.a., Blaskó Nikol 7.b. Wachter András, Murányi Péter, Koncz Helga 5.b,2.a.
A csodálatos hegedűszót követően a vakáció felirat megjelenése és a gyerekek boldog mosolya zárta a 2017-2018-as tanévet a Bartók téri épületben!
Jó pihenést, élményekben gazdag szünidőt kívánunk mindenkinek!:-)
A Bartók téri versenyeredmények teljes listája INNEN letölthető, a sporteredmények pedig ITT!

További fotók ITT!