Eszterházy Károly Egyetem Gyakorló Általános,
Közép-, Alapfokú Művészeti Iskola és Pedagógiai Intézet
Kiemelt különdíj Barkóczi Viviennek
Elismerés országos képzőművészeti pályázaton

Iskolánk tehetséges diákjai több alkotással is pályáztak a Honvédelmi Minisztérium által "170 éves a Magyar Honvédség "rendezvénysorozat keretében, fiataloknak meghirdetett "Ott lobog a trikolor éljen a honvéd!" című amatőr képzőművészeti felhívásra.
A szakmai zsűri B. Tóth Edit, Breznay András, Frömmel Gyula festőművészek, és a zsűri elnökeként Szunyoghy András akadémikus közel 200 alkotás közül 36 –ot talált elismerésre méltónak és ezeket válogatta be az ünnepélyes eredményhirdetés és díjkiosztó ünnepség kiállítási anyagába. Ebbe a mezőnybe került be iskolánk 6.e osztályos tanulójának Barkóczi Viviennek az alkotása is.
A kiállítás megnyitója és a díjátadó ünnepség Budapesten, a Honvéd Kulturális Központ, Stefánia Palota dísztermében volt 09.25.-én.
Országos szinten négy iskolát, köztük az Eszterházy Károly Egyetem Gyakorlóiskoláját emelték ki, melyek több tanulóval és kiváló alkotásokkal vettek részt a pályázaton.
A nagy öröm és a még nagyobb büszkeség fokozódott, amikor az egyéni díjakat osztották ki. Iskolánk 6.e osztályos tanulója Barkóczi Vivien kiemelt különdíjat kapott és alkotása egy éven keresztül vándorkiállításon vesz részt az ország 4 különböző városában. Vivien a facebook-os szavazáson második helyen végzett, köszönjük a támogató like-okat és az összefogást!
Gratulálunk a díjazottnak és felkészítő tanárának Molnár Erika Tanárnőnek!