Eszterházy Károly Egyetem Gyakorló Általános,
Közép-, Alapfokú Művészeti Iskola és Pedagógiai Intézet
Kiröppent a 8.d.
Egy fa őrzi emléküket

A Barkóczy utcai épületben június 21-én búcsúzott el az iskolától a 24 fős 8. d osztály. A ballagási ünnepség egyben az épület tanévzáró rendezvénye is volt Vinczéné Sós Tünde igazgatóhelyettes asszony, a végzős gyerekek egykori elsős tanítónője köszöntőjében büszkeségét fejezte ki, hogy sok diák a gyakorlóiskola gimnáziumát választotta középiskolás tanulmányai színhelyéül, sőt már az terv is megszületett a fejükben, hogy az egri egyetemen folytatják útjukat. 
Igazgatóhelyettes asszony örömét fejezte ki, hogy az elmúlt 181 napos tanév sok sikert hozott az iskolai tanulói és pedagógusai számára, ezt jól mutatja, hogy az általános iskolai tanulmányi átlag 4.5 lett. A legjobb osztályátlagot a 3.e és az 5.d osztály produkálta, amit egy oklevéllel köszöntek meg.
A nyolcadikosok egy személyes hangú beszéddel, valamint egy saját verssel búcsúztak az iskolától, majd ezt követően oklevelek, díjak, elismerések átadásával folytatódott az ünnepség, hiszen tanulóink tanulmányi, sport, művészeti és közösségi tevékenységükkel is hozzájárultak iskolánk jó hírének öregbítéséhez.

 

 

 

Eszterházy Károly Egyetem Gyakorlóiskolájáért Emlékérem bronz fokozat:
Berecz Kamilla
Farkas Áron Tamás


Nevelőtestületi dicséretben részesültek az alábbi tanulók:
Berecz Kamilla
Lipkovics Viktória
Kräber Helga Daniella
Patkós Levente
Varga Ildikó
Komáromi Anna
Punyi Noémi
Szemes István
Lóczi Virág
Zöld Villő
Farkas Áron Tamás
Láng Eszter Rebeka
Hajyahia Mohamad
Szabó Gréta Bettina
Melegh Máté
Takács Inez Hanna,
Telek Kiara
Valcsák Jázmin
Farkas Bálint
Patkós Botond
Szalóki Roland
Szabados Gréta
Forgács Bálint
Horuczi Liza
Komáromi Sára
Sütő Csenge
Szűcs Vencel


Az Eszterházy Károly Gyakorlóiskola kiváló sportolója címet a végzősök közül Barta Kata és Ficzere Ágnes kapta.
Oklevelet vehettek át a kitűnő tanulók, az Egri Pedagógiai Oktatási Központ versenyein jó szereplő gyerekek, díjazták a DÖK-ös munkát és a lelkes kórustevékenységet is.


Örökös ökoiskolaként a környezeti nevelést szem előtt tartva hagyományteremtő céllal idén lufieregetés helyett faültetéssel búcsúztak ballagóink, mely az udvarunkon fog árnyékot adni.
A tanévet Kaló Anikó igazgatóhelyettes asszony a gyerekekkel közösen zárta le az idei dolgos tanévet és kívánt jó pihenést a nyárra!

További fotók ITT!

Fotók: Kakuk Dániel