Eszterházy Károly Egyetem Gyakorló Általános,
Közép-, Alapfokú Művészeti Iskola és Pedagógiai Intézet
A jótékonysági bálig hátra van még :-): 1 nap
Libabőrös diáknap
Nagy Máté a diákság új vezére a következő évben

A szünet előtti utolsó tanítási napon ismét felbolydult az iskola, hiszen a diáknap az egyik legvártabb és legemlékezetesebb forgatag az intézmény életében. A „versengés" idén nagyon korrekt, sportszerű keretek között, egymás sikerének örülve zajlott.
A hideg reggelen a 11-es diákok fittyet hányva az alacsony hőmérsékletre egységes pólóban, a választott stílusnak megfelelő eszközökkel vonultak be az udvarra és adták elő műsorukat.
Köböl Márk a 11.A képviseletében a Wall Street farkasához méltó fekete eleganciával jelent meg és biztatta a társakat szavazásra.
A 11. B. –s Berecz Joci rózsaszín harcosként indult csatába az elsőségért, míg a 11. C-sek jelöltje, Nagy Máté azt is bebizonyította, hogy van élet a halál után!
A filmek igazi remekművek voltak, tele jó ötletekkel, ötletes megvalósításokkal, vicces jelenetekkel, aktív pedagógusi jelenléttel.
A mozizás után idén is rengeteg fantasztikus program közül válogathatott a diákság: nem maradtak el a szokásos koncertek, a filmvetítések, a beauty, a konzol és a kézműves szoba. Borzongani is lehetett bőven a horror teremben, de aki a jövőjét szerette volna megismerni, megtehette a jósdában. Az udvar is megtelt. Rodeo bika, harci, autós és street bemutatók követték egymást. Az ellátmányra sem lehetett panaszkodni, hiszen a büfék párját ritkító finomságokkal készültek!
A végeredmény kihirdetését feszült várakozás övezte. A nap majdnem teljes egészében a 11. C osztály sikerét hozta, hiszen egy kategóriában, a „Legjobb film" esetében maradtak le a dobogóról. Az eredmények a következők:
Diákigazgató:11.C jelöltje: Nagy Máté
Legjobb büfé: 11.C
Legjobb film: 11.A
Legjobb program: 11.C
Az idei évben ismét megválasztották a legkedveltebb pedagógus kollégát. A nyertes egyszer már birtokolta a címet, így rutinos kedvenc tanárként ismét Kovács Ádám tanár úr kezébe került a serleg! Gratulálunk!

 

 

 

További fotók ITT!

 

A következőkben a nyertes, Nagy Máté beszámolója olvasható:

 

"Kedden délután 3 órakor került sor a tanár-diák meccsekre, mely jó hangulatban telt, a diákok szurkoltak tanáraiknak, s persze nekünk is!:)
Ezt követően pedig az osztályok közötti vetélkedő következett, ami remekül előkészítette a diáknapi hangulatot.
A vetélkedőre a végzős osztályok sok érdekes, kreatív feladattal készültek. Jó hangulatban telt el a délután.
Másnap reggel a 11.osztályok korán érkeztek az iskolába és lázas előkészületekkel kezdetét vette a Diáknap.
Először az osztályok bemutatták a táncokat, ezt követően pedig megtekintettük a diáknapi kisfilmeket. A délelőtt folyamán rengeteg érdekes programon vehettek részt a tanulók.
A diákok az udvaron egy rendkívül érdekes katonai fegyverbemutatót tekinthettek meg, az extrém játékok kedvelői kipróbálhatták a söprögetőt és a bikát is.
A kézilabda pályán egy drift bemutatót tekinthettek meg és élhettek át az érdeklődők.
Emellett még szellemkastély, VR szoba, papercraft kiállítás és teaház is várta iskolánk tanulóit.
Mindenki felejthetetlen élményekkel térhetett haza."