Eszterházy Károly Egyetem Gyakorló Általános,
Közép-, Alapfokú Művészeti Iskola és Pedagógiai Intézet
A nyári szünetig hátra van még :-): 14 nap
Méltó műsor
Varázslatos gombavató

Igazán érett, kiforrott és igényes műsorokkal búcsúztak gimnazistáink középiskolájuktól a december 14-én megrendezett hagyományos gombavatón. A három osztály egyéniségüknek megfelelően emlékezett vissza az intézményben eltöltött évekre és viccesen, de ugyanakkor könnyfakasztó kedvességgel adtak betekintést életükbe.
A rendezvény iránt igen nagy volt az érdeklődés: több mint 300-an ünnepeltek együtt az iskola rendezvénytermében. A végzősöket Bátori Gabriella igazgatóhelyettes egy- egy személyes emlékkel tarkított beszéddel búcsúztatta.
A 12. A egy igazán temperamentumos tánccal, majd a Forever Young című dal eléneklésével nyitották a műsort. A rózsaerdő mögül Rutka Beáta osztályfőnök meghatottan tekintett végig kis csapatán.

 

A 12. B a humor eszközét kiválóan alkalmazva tartott görbe tükröt az őket tanító pedagógusok egy része elé, akik hatalmas nevetéssel fogadták a szellemes idézeteket és a stílusos külső jegyeket egyaránt. A műsor második felében UV fényben előadott káprázatos táncot láthattunk, ami az est egyik ékköve volt. A búcsúdal itt sem maradhatott el, amit Dobos Edina osztályfőnök és Pogonyiné Kurucz Mónika osztályfőnök-helyettes nagy örömmel fogadott.
A 12. C egyfajta werkfilmen keresztül pörgette végig az osztály virtuális emlékkönyvét, miközben egy-egy pillanat a szemünk előtt vált valósággá! A farsangi keringő, a diáknap élményei, az olaszországi kirándulás mind-mind hozzátettek az osztályközösséghez. Majd a tőlük megszokott, professzionálisan előadott dal tette rá a koronát az este műsor részére.

 

Hiszen az igazi pillanat az volt, amikor felkerültek a 4 évet szimbolizáló gombok az ünnepi ruhákra, melyek a következő hetekben azt üzenik a külvilágnak: gyakorlósok vagyunk, gyakorlósok voltunk és azok leszünk örökre!

További fotók ITT!