Eszterházy Károly Egyetem Gyakorló Általános,
Közép-, Alapfokú Művészeti Iskola és Pedagógiai Intézet
A tavaszi szünetig hátra van még :-): 32 nap
Miénk a tér online is – 2.
-

 

Kovács Boglárka (10. A) ismét elismerést váltott ki a Miénk a tér zsűrijéből. Ezúttal a zene kategóriában lett harmadik a több megyét megmozgató rendezvényen. Mivel a zsűri különdíját is elnyerte, izgatottan várjuk a 2021-es évet, és a lehetőséget, hogy a rendezvény hagyományos gálaműsorában Bogi a Forrás színpadára léphessen igazi közönség előtt – hogy élőben tapsolhassunk neki. Következzék (ismét) Bogi beszámolója.

 

"Miénk a tér"
(másodjára is)
"TEhetség" zene kategóriában

Újabb okleveleket vehettem át az EKMK szervezőitől. Színjátszás kategóriában megkaptam a zsűri különdíját is, zene kategóriában pedig, 3. helyezést értem el.
Zenével, énekléssel komolyabban 7. osztályos korom óta foglalkozom.
Az EKE Gimnáziumának zenei tagozatán osztályfőnökömnek, Kalóné Gyenes Réka tanárnőnek, Kovács Ádám tanár úrnak, (a Kamarakórus vezetőjének), Belkovics Zoltán tanár úrnak (magánének-tanáromnak) köszönhetem az éneklésben való fejlődésemet.
Szintén sokat köszönhetek zongoratanáromnak, Nagy Gábornak (kórusvezető-karnagy, zeneszerző) aki 2020. szeptemberétől bevett kórusába, a gyöngyösi Sound of Spirit Énekegyüttesbe.
A versenyre az Elisabeth musical -Az már nem én lennék- c. dalával indultam. A zsűri színészekből, drámapedagógusokból, a zenei élet szakembereiből állt. Köszönöm a szakmai értékelést és a megtisztelő helyezést.
Gratulálok minden eszterházys résztvevőnek, díjazottaknak és felkészítőiknek.

 

Kovács Boglárka (10. A)