Eszterházy Károly Egyetem Gyakorló Általános,
Közép-, Alapfokú Művészeti Iskola és Pedagógiai Intézet
A nyári szünetig hátra van még :-): 14 nap
Noé, Csenge, Vencel!
4.d-sek a Tudásbajnokság országos döntőjének dobogóján

Seres Noé Levente, Sütő Csenge és Szűcs Vencel Ferenc, a 4.d osztály kitűnő tanulói, első osztályos koruk óta állandó résztvevői a Tudásbajnokság tanulmányi versenynek.

A tanév elején mindhárman több tantárgyból is neveztek a rangos versenyre. Noé a matematika és a magyar nyelv, Csenge az irodalom, a matematika, a környezetismeret és a magyar nyelv, míg Vencel az irodalom, a matematika és az angol nyelv tantárgyak feladatlapjait oldotta meg nagy lelkesedéssel a levelezős fordulók során.
A megyei döntőn is megmérettették magukat, ahol Noé a magyar nyelv, Csenge a környezetismeret, Vencel az irodalom és az angol nyelv tantárgyak megyei győztese lett. Ennek az eredménynek köszönhetően kaptak meghívást a Tudásbajnokság országos döntőjére, mely június 1-jén a Szegedi Városi Sportcsarnokban került megrendezésre.
A verseny sikerét jelzi, hogy az országos döntőben 766 diák oldotta meg a feladatokat.
Tanítványaink nagy sikerrel szerepeltek. Csenge és Vencel különösen kiemelkedően teljesített, hiszen mindketten az előkelő második helyezést szerezték meg kategóriájukban.

 


A Tudásbajnokság dobogósaiként díszes serleget, ezüstérmet, elismerő oklevelet és ajándékkönyv-csomagot vehettek át.
Köszönet jár pedagógusaiknak is, Bodnár Andreának, Buzainé Hanus Krisztinának és Sulyokné Stark Krisztinának, akik megalapozták tanítványaik tudását.

Noé, Csenge, Vencel!
Teljesítményetekhez szívből gratulálunk!