Eszterházy Károly Egyetem Gyakorló Általános,
Közép-, Alapfokú Művészeti Iskola és Pedagógiai Intézet
Nyíltan a tudás felé
Kisgimisnek lenni jó

Ezt az életérzést valószínűleg sikerült átadni azoknak a hatodikos diákoknak és az őket kísérő szülőknek, akik ellátogattak a képzést bemutató nyílt napunkra. A Barkóczy úti tornateremben szép számmal gyülekeztek az érdeklődők, akiket Bátori Gabriella igazgatóhelyettes ismerősként köszöntött.

Bemutatójában hangsúlyozta: azok a gyerekek, akik ezt a képzési formát választják minden tekintetben különlegesnek érezhetik magukat. Az általános- és a középiskola közötti átmenetet szinte meg sem érzik,  mivel jut idő az egyéni fejlődésre, fejlesztésre. A nyelvi képzés magas színvonalát mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy minden kisgimis diákunk legalább egy nyelvvizsgával és több emelt szintű érettségivel zárja a sulit, nem csoda, hogy könnyen be is kerülnek az általuk választott felsőoktatási intézménybe.

Az iskolai és azon kívüli szabadidős programokhoz felsőbb éves diákjaink, az iskolai légkör megismeréséhez pedig a nyílt órák adtak megfelelő információkat. A leendő osztályfőnök, Rutka Beáta is bemutatkozott és izgatottan várja szeptembertől újabb „gyermekeit". Reméljük, sokan lesznek!

További fotók ITT!