Eszterházy Károly Egyetem Gyakorló Általános,
Közép-, Alapfokú Művészeti Iskola és Pedagógiai Intézet
A nyári szünetig hátra van még :-): 8 nap
Országos 7. hely a IV. korcsoportos lány kézilabda diákolimpián
Szépen zárták a szezont a gyakorlósok

Gyöngyösön rendezték meg a IV. korcsoport összevont labdajátékok diákolimpiáját.

Megyénkből a városi és megyei elsőként továbbjutott Eszterházy Károly Gyakorlóiskola csapata került az ország nyolc legjobb csapata közé. 

Június 22-én, szombaton kezdődtek a csoportmérkőzések. Az eszterházys lányok kiváló játékkal, 12 góllal verték meg Göd csapatát. A második mérkőzésünket a Balatonboglári NEKA csapata ellen játszottuk, ahol végig partiban voltunk egészen addig, míg Szabó Petra jobb lövő keze meg nem sérült. Végül 5 góllal szenvedtünk vereséget. Nagyon büszke vagyok a lányokra, hisz a mérkőzés végén Hajdú János külön gratulációját is kivívtuk. Másnap a négyes döntőbe jutásért játszottunk a Győr ellen.

Petra kiesése óriási hátrány volt a csapatnak. Itt egy góllal maradtunk alul. A keresztjátékban egy vereséggel és egy győzelemmel zártunk, ami a 7. helyezésre volt elég. Dicséret illeti a csapatomat a kiváló játékért, alázatért, hogy az utolsó pillanatig küzdeni tudtak. Külön kiemelném Koczka Lili teljesítményét, aki 46 góllal a mezőny gólkirálynője lett. Kiválóan játszott Kurucz Aida, Ficzere Ágnes, Kóczián Eszter és Román Lilla is. A csapat felkészítője, edzője Ódor Viktória volt, de külön köszönet illeti Lakatos Lászlót, aki az ifi csapatban Koczka Lili és Kurucz Aida edzőjeként hozzájárult a csapat eredményéhez.

 

A csapat tagjai: Kurucz Aida, Koczka Lili, Ficzere Ágnes, Román Lilla, Kóczián Eszter, Szabó Petra, Barta Kata, Román Jázmin, Sós Bíborka, Lászlófi Szófia, Udvardi Eszter.