Eszterházy Károly Egyetem Gyakorló Általános,
Közép-, Alapfokú Művészeti Iskola és Pedagógiai Intézet
Parádi tábor 2021
2021

 

A 10. C osztály tanulói 2021.10.11-én a parádi erdei táborba látogattak el, ahol rengeteg új izgalmas, csapatépítő játékon vettek részt.

 

A megérkezés napján első közös programunk egy kitalálós játék volt, melynek lényege egymás közelebbi megismerése és eközben a szórakozás volt. Délután kincskereséssel foglalkoztunk, az esti órákban összegyűltünk és gofrit sütöttünk. A második napunkon túrázni mentünk a vízeséshez. Gyönyörű helyeken jártunk, részletesebben megismerkedtünk az erdő állataival és növényeivel, mindezt vidám feladatokkal egybekötve. A túra után a délutáni órákban az osztály közösen számháborúzott, amit legszívesebben a végtelenségig játszottunk volna. Estefelé pingpongoztunk, illetve tüzet raktunk és szalonnát sütöttünk.
Október 13-a volt az utolsó napunk a táborban. Délelőtt elsétáltunk Parádra a kocsi múzeumba, ahol régi korból való hintókat, lovas kocsikat és lovas eszközöket csodálhattunk meg. A kirándulásunk végén szebbnél szebb lovakkal ismerkedhettünk meg testközelből.

 

Rengeteg új élménnyel és tudással gazdagodva térhettünk vissza a mindennapi iskolás életünkbe. Nagyszerű három napot töltött el az osztályunk együtt, és mindannyian reméljük, hogy még sok ilyen fantasztikus programon vehetünk részt az elkövetkezendő években is.

 

10. C osztály

 

https://drive.google.com/drive/folders/1snhJu_J26UPayLny6btfWncRofIWdkvh?usp=sharing