Eszterházy Károly Egyetem Gyakorló Általános,
Közép-, Alapfokú Művészeti Iskola és Pedagógiai Intézet
A nyári szünetig hátra van még :-): 8 nap
Újra Akkreditált Kiváló Tehetségpont lettünk
További 3 évre nyertük el a címet

Iskolánk 2015 őszén kapta meg először a fenti minősítést, az akkreditációs eljárást 3 évenként meg kell ismételni, melyre 2019 februárjában került sor hosszas előkészítő munka után. Munkánk eredményes lett, így újra 3 évre elnyertük a megtisztelő Akkreditált Kiváló Tehetségpont címet. Az oklevelek átadására 2019. március 23-án, a Kárpát-medencei Tehetségnap keretében került sor.

Polonkai Mária, a Matehetsz alelnöke beszámolt a Tehetségpontok akkreditációs minősítéséről. Hangsúlyozta, hogy a hálózati minőségbiztosítást jelentő akkreditációs folyamat szakmai színvonala örvendetesen emelkedett: a szigorúbb szabályok eredményeként idén 193 tehetségpont akkreditációjára került sor, 29 kapott akkreditált, 164 pedig kiválóan akkreditált besorolást.

A Matehetsz tehetségtérképének aktuális felépítéséről Bajor Péter a jelenlévőknek elmondta és vetített képekkel is illusztrálta, hogy a honlap térképes adatbázisába a korábbi adatok mellé már felkerültek a Minősített Tehetséggondozó Műhelyek valamint pedagógiai szakszolgálatok adatai is, ezzel egyre teljesebb adatbázis áll a szakemberek, családok rendelkezésére.

Az eseményről részletes beszámoló ITT olvasható.