Eszterházy Károly Egyetem Gyakorló Általános,
Közép-, Alapfokú Művészeti Iskola és Pedagógiai Intézet
Utazás a világunk körül
Méltóképpen búcsúztak a 12. osztályosok

Sokféle stílus, rengeteg ötlet, jó hangulat és elérzékenyülés jellemezte az idei gombavatót. Intézményünk egyik legfontosabb rendezvénye, mikor az érettségire készülés izgalma előtt, a végzős osztályok elköszönnek az iskolától, mely elindította őket a felnőtté válás sokszor rögös útján.

Mindhárom osztály fantasztikus produkciókkal készült. Voltak vicces, elegáns, dögös és érzelmes jelenetek, kiskori fotók és az gimnazista évek közös emlékei, próza, tánc és természetesen rengeteg dal. No meg könnycsepp és virág. De hát ez így természetes ilyenkor.

Az a 4 vagy több év, amit együtt töltenek a fiatalok és tanáraik örök lenyomatként marad meg mindenkiben, melyre életünk minden periódusában szívesen emlékszünk vissza! A gondtalan fiatalság napjai, az együvé tartozás biztonságot adó érzése állandó kapaszkodók lesznek majd a nehéz időkben is!
A búcsút követően felkerültek az osztályok habitusát is jól jellemző gombok, majd a pezsgős pohárköszöntőt egy ízletes vacsora, végül pedig az éjszakába nyúló tánc követte!

 

Sok sikert fiatalok!

További fotók a műsorról ITT!